Cosmetica

Perfecte Verzorging van Gelaat, Huid, Lichaam en Haar!

Louis Widmer, Vichy, La Roche Posay, T. Leclerc, Darphin, Bioderma, Caudalie, Nuxe, Furterer, Korres, Roger & Gallet, … Wat is nu het beste voor mij? Waar wordt mijn haar het mooiste mee? Welk product geeft het minste kans op allergie?
Het zijn vragen waar zowel dames als heren, oud en jong regelmatig mee worstelen.

 

Wist u dat er een volledige huidanalyse van gezicht, hoofdhuid en haar en lichaam kan gemaakt worden met aansluitend richtinggevend advies naar welk gamma en product binnen het gamma u het beste gaat?

Geen enkel bedrijf dat schoonheidsproducten via de apotheek wenst aan te bieden permitteert zich nog om dit te doen zonder de grondige analyse door een batterij medisch gekwalificeerde mensen.

 

Vraag ons advies en wij geven u de juiste analyse voor een perfecte verzorging van uw lichaam.

Gezondheid van je Huid, een Vitaal Orgaan

De huid is een vitaal orgaan, net zoals het hart en de longen. Ze weerspiegelt de gezondheid. Het is het enige orgaan dat we met het blote oog nauwlettend in de gaten kunnen houden.

De huid kan droog, normaal of vet zijn. Deze condities zijn tijdelijke situaties waarin de huid kan verkeren. Door ze goed te verzorgen dragen we ons steentje bij aan de gezondheid van de huid.

Via de huid heeft de mens contact met zijn omgeving. Omgevingsfactoren hebben dus een invloed.

Daarom is het erg belangrijk om de huid gezond te houden en deze te versterken.

Verschillende cosmetische merken hebben een uitgebreid gamma aan verzorgingsproducten. De cosmetische producten in de apotheek zijn vervaardigd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie en worden systematisch gecontroleerd.